SNEL EN BETAALBAAR ONLINE

WORDPRESS

Wij helpen je snel online te komen met een betaalbare oplossing. WordPress standaard programma is gratis. Maar dan ben je er nog niet. Wij kunnen advies geven over wat bij je past

HOSTING & DOMEIN

Dit kunnen we allemaal regelen inclusief het installeren van de wordpress website, zodat je meteen aan de slag kan gaan.

WEBSHOP

Het opzetten van een webshop door ons behoort ook tot de mogelijkheden, dit compleet met betaalmogelijkheden Wij zetten de webshop op voor je met de afgesproken layout en jij kan aan de slag!

h

CONTENT

Heel belangrijk is ook relevante content op de website, vertel over je product of over het geen wat de klanten écht moeten weten. Ook hiermee kunnen wij van dienst zijn.

R

ERVARING

Wij hebben al enige tijd ervaring met wordpress en zetten binnen een ‘handomdraai’ je nieuwe website op. Daardoor kun je door gaan je dagelijkse werk zonder dat het extra tijd zal kosten. 

ALLES SNEL GEREGELD

WORDPRESS HELP

Er zijn verschillende werkzaamheden die we uit jou handen kunnen nemen.

Dit zijn onder andere het opzetten van een WordPress website of Webshop met daarbij het installeren van de benodigdheden om de webshop of website goed te laten functioneren,
ook de hosting en het registreren van een domeinnaam kunnen wij voor je realiseren.

Het is mogelijk je huidige wordpress website te verbeteren, aan te passen, een andere look, backup maken, verplaatsen naar een andere hosting

Alles kan door ons worden gedaan, ook is er een mogelijkheid dat wij jou leren hoe je onderhoud en andere handelingen op je wordpress website kan aanbrengen door middel van een ‘training’. We werken uitsluitend met premium thema’s voor wordpress websites of webshops. Het is mogelijk binnen een zeer korte termijn online te komen met je nieuwe Website.  Het makkelijker voor jou is natuurlijk het door ons laten  opzetten en onderhouden.

Informeer gerust voor de mogelijkheden.

PRIJZEN..

We hanteren over het algemeen de prijs van €375 All in voor een ‘standaard’ website. Voor webshops liggen de prijzen iets hoger.

Laat ons weten of je speciale wensen hebt dan kunnen we je  aan de hand van je  aanvraag een prijsopgaaf geven.

Als je een prijs of vrijblijvende offerte wil ontvangen laat het ons weten via email of het formulier online.

Wij zullen altijd zo snel mogelijk reageren.