Snel en betaalbaar online

Wordpress - Snel en goedkoop, betaalbaar online - softrunner.nl

WORDPRESS SITES


Wij helpen u snel online te komen met een betaalbare oplossing. WordPress standaard programma is gratis. Maar dan ben je er nog niet. Wij kunnen advies geven over wat bij je past

HOSTING & DOMEIN


Uw domeinnaam kunnen we voor u registreren en ook zorgen dat u voor de website webhosting krijgt. Al dit alles is natuurlijk tegen betaalbare, overzienbare prijzen.

CONTENT


Heel belangrijk is ook relevante content op de website, vertel over je product. Ook hiermee kunnen wij van dienst zijn.

ERVARING


Wij hebben al enige tijd ervaring met wordpress en zetten binnen een ‘handomdraai’ uw site op. Daardoor kunt u door gaan met uw dagelijkse werk zonder dat het u extra tijd zal kosten. Het enige wat u moet bedenken is uw eigen domeinnaam.

Snel Online!

hosting - snel online met Softrunner.nl
Alles Snel Geregeld!

Daar bedoelen we mee dat de site snel en werkend online zal zijn. Het registreren van het domein en hosting kan binnen een dag gerealiseerd zijn. Wat te denken van binnen een dag al de site geheel online? Het is allemaal mogelijk.

Het is ook mogelijk je huidige wordpress website te verbeteren, aan te passen, backup maken, verplaatsen naar een andere hosting

Alles kan door ons worden gedaan, maar ook is er een mogelijkheid dat wij jou leren hoe je onderhoud en andere handelingen op je wordpress website kan aanbrengen door middel van een training. We werken uitsluitend met premium thema's voor wordpress wesbites.

Prijzen...

Zoals je kan zien zijn er geen prijzen vermeld op de website. Dit is omdat we liever niet laten zien aan de 'concurrent' wat onze scherpe prijzen zijn. Op aanvraag zullen we een prijsopgaaf geven. Wat zijn je wensen, wat kunnen we voor u betekenen. Als je een prijs wil weten email ons dan gerust of vul het formulier online in zodat we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

(Voorbeelden websites: site1 - site2)

Goedkope website - softrunner.nl
>