BETAALBARE WEBSITES VOOR IEDEREEN!

Website laten maken?

Het is mogelijk voor weinig geld een professionele website te hebben.

Zoals we vermelden, goedkoop een professionele website die snel online staat, vaak al binnen 24 uur.  Jouw keuze website voor een leuke aantrekkelijke, betaalbare prijs.

Het is mogelijk om een Betaalbare website door ons te laten maken die snel online staat zonder dat je er zelf te veel moeite voor moet doen. Het enige wat we nodig hebben zijn teksten, foto’s en video’s.

Als de website online staat is het redelijk simpel om zelf teksten, foto’s en video’s toe te voegen en daarbij extra pagina’s toe te voegen.

Dit is mogelijk vanaf elke laptop, tablet of pc waar je ook bent, overal ter wereld. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot het internet. Hiervoor is geen speciale software nodig. Dit kan natuurlijk ook door ons tegen een kleine vergoeding gedaan worden.

 

Eigen email-adressen van het domeinnaam die je gekozen hebt.  Zoals bijvoorbeeld: contact@naamdomein.nl. Het is mogelijk door middel van een contact formulier die op de site geplaatst kan worden berichten te ontvangen op de aangemaakte email-adressen. Meerdere email-adressen op een domeinnaam is mogelijk. Wij zorgen er voor dat de email-adressen correct aangemaakt worden.

Installatie van domeinnaam en hosting. De hosting is de ruimte die je nodig hebt waar de website geplaatst kan worden. De domeinnaam moet worden geregistreerd. Al deze handelingen zullen we voor je regelen. Ook eventuele een verhuizing van een bestaande website.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij vinden dat voor Iedereen een website toegankelijk moet zijn. Zzp’ers, clubs, hobbyist, restaurants, stichting en noem maar op. Kortom voor iedereen een betaalbare website. Geef aan wat voor soort website jou voorkeur heeft en dan zullen wij de website en alles wat er voor nodig is plaatsen en activeren.

Stap voor stap…

We laten hier zien welke stappen er genomen worden voordat de website online staat. Wat er voor nodig is om het geheel goed te laten lopen. We gaan hier niet op de specifieke technische details in.

Stap voor Stap

Registreren domeinnaam

Je eigen naam van je website (domeinnaam). Hier heb je natuurlijk al een tijdje over na gedacht. Deze naam kan die van je bedrijfsnaam zijn, maar ook een andere bedachte naam, kortom de naam waarmee de klanten, cliënten, of andere doelgroepen je kunnen vinden via het internet, je eigen website. Nu is het belangrijk dat je unieke naam nog niet geregistreerd is, of dat je deze al in je bezit hebt. Dit wil zeggen dat hij aangemeld moet worden met jou als eigenaar, zodat andere personen niet met jou unieke naam geregistreerd kunnen worden. Dit registreren kan worden gedaan bij een betrouwbare provider hiervoor. Wij bieden ook deze service als dit nodig is.

Hosting

Als dit gedaan is moet je ruimte hebben waar je website op geplaatst kan worden. Dit noemen ze de hosting. Bij de hosting is het belangrijk dat er verschillende zaken duidelijk zijn gesteld. Zoals hoeveel ruimte heb je nodig voor je website, verwacht je veel bezoekers, niet geheel onbelangrijk de prijs kwaliteit verhouding.

Website

Nu is het tijd als alle bovenstaande handelingen zijn volbracht je nieuwe verse website te plaatsen. Je hebt aangegeven welke website je geplaatst zou willen hebben met het soort layout, dus hoe de professionele website er uit gaat zien. Als de website geplaatst is kan je zelf de website vullen met teksten, foto’s en video’s. Dit kunnen wij ook natuurlijk voor je plaatsen.

Probeer je verhaal te vertellen op je website, zorg dat de bezoekers juist naar jou toe moeten komen omdat jij iets hebt wat zij graag willen hebben. Dit kan gaan om, als je een restaurant hebt, de goede kwaliteit of specialiteit van het eten.  Maar het kan ook zijn als je een praktijk van iets hebt waarin jij juist gespecialiseerd bent.  Wij zijn altijd bereid om hierin advies te geven of hulp te bieden.  Ook is het mogelijk dat wij de content van je site, de teksten en meer van je site beheren en onderhouden tegen een kleine vergoeding.

Er zal altijd eerst een ‘demo website’ getoond worden voordat de daadwerkelijke website online geplaatst zal worden.

WebShop (website)

Er is besproken wat voor layout je graag als webshop wilt hebben  en daarmee zijn we aan de gang gegaan. We zullen altijd eerst voordat de webshop of website definitief online komt een ‘demo’ webshop of website  laten  zie aan jou op een andere server.  Dan kunnen we daar nog eventuele veranderingen doorvoeren  en als hij écht zo is zoals jij het wenst dan plaatsen we de website op de juiste server en komt hij voor bezoekers online. Dit alles met goedkeuring van  jou de opdrachtgever.

Emailadressen

Bij het plaatsen van de website op de hosting kunnen ook verschillende email-adressen worden aangemaakt. Zoals bijvoorbeeld: info@naamwebsite.nl / contact@naamwebsite.nl en meer. Over het algemeen is het mogelijk vijf email-adressen (eventueel meer) per website aan te maken. Deze POP of IMAP email kun je gewoon thuis ontvangen via je reguliere email programma.

Prijzen

De prijzen die we hanteren zijn zeker aantrekkelijk te noemen. De standaard prijs zal inhouden dat er voor deze prijs een website afgeleverd zal worden in overleg. Als je wat extra’s wilt hebben op de website, dan maken we daar samen afspraken over, zodat er geen misverstanden achteraf zullen ontstaan. Zoals de All in 1 aanbieding, waarbij de website in combinatie met de hosting voor 12 maanden tegen aantrekkelijke betaalbare prijs.

Onderhoud Website / Update website

Het bijhouden, updaten van je website is van belang om er voor te zorgen dat je website niet gehackt kan worden en dat de verschillende plugins, software die geïnstalleerd is up to date is, zodat je website optimaal zal blijven werken. Wij maken bij het onderhoud van je website regelmatig backups van je website.

Een andere manier van updaten is dat de teksten, informatie, foto’s of video’s vervangen of bijgeplaatst worden op je website zodat je website ook op die manier beter vindbaar is voor je doelgroep. Hiervoor is ook de mogelijkheid dit uit te besteden aan ons, dit natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs.

Extra Informatie en Service

Extra informatie en Service…

Met de extra’s kunnen we je het nog een stukje aangenamer maken een website te hebben. Je hebt zelf niet zo veel tijd om je website bij te houden of alle benodigde teksten, video’s of foto’s te plaatsen dan zijn wij altijd bereid dit voor een klein bedrag te realiseren. De bedragen hiervoor worden altijd van te voren afgesproken zodat er geen verassingen achteraf zullen ontstaan.

We garanderen dat de prijzen zeker aantrekkelijke prijzen zijn. We bespreken samen hoe en waar de content kan worden geplaatst, dus natuurlijk helemaal naar je eigen keuze. Je kan de files aanleveren in Word bestanden of een ander soort tekst file. De bestanden kunnen worden geupload op een daarvoor aangemaakte beveiligde cloud.

Backup maken van je website:

Belangrijk is dat er regelmatig een backup (copy) moet worden gemaakt van je website. Zodat als er iets mis gaat bij de provider of door een ander foutje je altijd een backup hebt van je website die terug gezet kan worden. Zodat de continuïteit van je website gewaarborgd kan worden.

Content:

Je wilt graag gevonden worden door de bezoekers die je voor ogen hebt, dan is het zeer belangrijk dat je site zoekmachine vriendelijk moet worden opgebouwd. Ze noemen dit SEO, dit staat voor Search Engine Optimization of in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie. Belangrijk in dit soort optimalisatie is dat het niet teveel benadrukt moet worden.

Pagina’s:

In principe is het mogelijk een onbeperkt aantal pagina’s aan te maken voor je website. Tip hiervoor is wel probeer het zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Hosting en Domeinregistratie:

Wij kunnen de hosting leveren tegen een aantrekkelijke prijs.
Het registreren van een domein, je naam van de website registreren en het leveren van de hosting staan normaal gesproken buiten de kosten van de website. Domeinregistratie is meestal voor 1 jaar. Een van de partners waar we mee werken is Vimexx.nl