Wie zijn wij?

Het wie zijn wij is meer wie ben ik…

In het kort zal ik vertellen wie ik ben en dat ik met mijn ‘know how’ jou kan helpen met het
aanbieden van een aantrekkelijke geprijsde of liever gezegd een betaalbare website.

Mijn naam is Ray…

Eigenlijk komt het er op neer dat ik vanaf dat het Internet gegroeid is zoals het nu is bezig ben met programmeren, websites en alles meer wat met computers te maken heeft.

Ik ben begonnen met het schrijven van een programma voor een modem en ik kan je vertellen dat is al een aardig tijdje geleden. Daarna heb ik diverse activiteiten gehad op verschillende computers zoals een van de eerste pc’s en de Commodore 64 en Vic20 de voorloper van de 64 (ook al een tijdje geleden, deze zijn nu vooral te zien in museums)

Gaande weg ben ik overgestapt op de pc die nu niet meer te vergelijken is met de huidige snelle laptops en pc’s. Op de pc ben ik altijd bezig geweest met het bouwen van websites voor andere in html, css en flash. Ook gaf ik de service om problemen die mensen hadden met de pc op te lossen. De website die ik destijds daarvoor had was pcfixservice.nl.

Ik heb verschillende websites opgezet voor kleine bedrijven, collega’s, vrienden en kennissen en in de loop van de jaren zijn deze natuurlijk steeds beter geworden kwa uiterlijk en opbouw.

De laatste jaren werk ik vooral met wordpress, hiermee kan je goede professionele uitziende websites mee maken. Ik werk vooral met premium thema’s in combinatie met bruikbare plugins waarmee ik de websites mee opbouw naar de behoeftes van de opdrachtgevers.

Voor mezelf ben ik ook bezig met verschillende soorten marketing die ik toepas op verschillende (affiliate) websites waarvan ik de beheerder ben. Doordat ik de marketing beheers let je daardoor ook goed op wat er op je websites geplaatst kan worden.

Search engine optimization, kort SEO wat staat voor zoekmachineoptimalisatie pas ik dan ook zoveel mogelijk toe op de websites die ik maak, vanzelfsprekend ook op de websites van de opdrachtgevers.

Naast het bouwen van websites en alles wat er bij komt heb ik een reguliere baan, dit is zeer goed te combineren. Door dit gegeven kan ik de prijzen aantrekkelijk en vooral goedkoop houden voor het leveren van een website inclusief eventueel de hosting.

Dit was heel in het kort over mij en wat ik voor je kan betekenen.

Als je meer wilt weten kan je me altijd een bericht sturen via het contactformulier.

* Er staan wat linkjes in de tekst ter verduidelijking van de betekenis van de termen.