WELKOM BIJ DASHBOARD

HELP

Het kan gebeuren dat je bezig bent met je website, maar er helaas niet helemaal achter komt hoe iets ook al weer geplaatst, of verwijderd moet worden. Dan is het mogelijk om ons een email te sturen en uit te leggen waar je tegen aanloopt.

BACKUP

Laat regelmatig een backup van je website maken, dit om te voorkomen dat als je veranderingen hebt aangebracht en er iets fout met je website gaat je de backup terug kan zetten. Of als er onverhoopt iets mis gegaan is op de server..

NIEUWE PAGINA

Wil je een nieuwe pagina aanmaken voor je website? Ga naar de optie (aan de linker zijkant te vinden) Pagina’sNieuwe Pagina

Let op met het aanmaken van een pagina dat de naam uniek moet zijn en te maken heeft met het geen wat je op de pagina gaat zetten. Bij ‘Titel toevoegen’ zet je de naam.

Laat ons je WordPress Website/Shop onderhouden

Je professionele website/webshop zal worden opgebouwd met WordPress.
Dit is een betrouwbaar systeem waarmee miljoenen websites mee zijn opgebouwd wereldwijd. Het is een beproefd systeem wat betrouwbaar en veilig werkt. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites met  wordpress premium producten, waar je van op aan kunt.

Veilig, beveiligd en snel online!

Neem gerust contact met ons op voor meer info.