Softrunner logo

Professionele websites, betaalbare websites

Professionele betaalbare website…

Het is mogelijk voor weinig geld een professionele website te hebben. Gewoon zoals we vermelden goedkoop een professionele website die snel online staat, vaak al binnen 24 uur. Jou keuze website voor een leuke aantrekkelijke prijs.

goedkope website

Het is mogelijk om een goedkope, betaalbare website door ons te laten maken die snel online staat zonder dat je er zelf te veel moeite voor moet doen. De website is makkelijk te onderhouden in het toevoegen van foto’s en teksten. Op de website is het mogelijk een onbeperkt aantal pagina’s toe te voegen met eigen teksten, video’s en foto’s. Dit is mogelijk vanaf elke laptop, tablet of pc waar je ook bent, overal ter wereld. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot het internet. Hiervoor is geen speciale software nodig.

Eigen emailadressen met domeinnaam die je gekozen hebt. Zoals bijvoorbeeld: contact@naamdomein.nl. Het is mogelijk door middel van een contact formulier die op de site geplaatst kan worden berichten te ontvangen op de aangemaakte emailadressen. Meerdere email-adressen op een domeinnaam is mogelijk. Wij zorgen er voor dat de email-adressen correct aangemaakt worden.

emailadressen voor je betaalbare website
betaalbare hosting

Installatie van domeinnaam en hosting. De hosting is de ruimte die je nodig hebt waar de website geplaatst kan worden. De domeinnaam moet worden geregistreerd. Al deze handelingen zullen we voor je regelen. Ook eventuele een verhuizing kunnen we voor je regelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het ligt in onze bedoeling dat voor Iedereen een website toegankelijk moet zijn. Zzp’ers, clubs, hobbyist, restaurants, stichting en noem maar op. Kortom voor iedereen een betaalbare website. Geef aan wat voor soort website jou voorkeur heeft en dan zullen wij de website en alles wat er voor nodig is plaatsen en activeren.

Stap voor stap…

We laten hier zien welke stappen er genomen worden voordat de website online staat. Wat er voor nodig is om het geheel goed te laten lopen. We gaan niet op de specifieke technische details in.

Registreren domeinnaam

Je eigen naam van je website heet domeinnaam. Hier heb je natuurlijk al een tijdje over na gedacht. De naam kan de je bedrijfsnaam zijn, maar ook een andere bedachte naam. Nu is het belangrijk dat je unieke naam nog niet geregistreerd is. Dit wil zeggen dat hij aangemeld moet worden met jou als eigenaar, zodat andere personen niet met jou unieke naam geregistreerd kunnen worden. Dit registreren kan worden gedaan bij een betrouwbare provider hiervoor.

webhosting door softrunner betaalbare websites

Hosting

Als dit gedaan is moet je ruimte hebben waar je website op geplaatst kan worden. Dit noemen ze de hosting. Bij de hosting is het belangrijk dat er verschillende zaken duidelijk zijn gesteld. Zoals hoeveel ruimte heb je nodig voor je website, verwacht je veel bezoekers, niet geheel onbelangrijk de prijs kwaliteit verhouding.

betrouwbare webhosting door softrunner.nl

Website

Nu is het tijd als alle bovenstaande handelingen zijn volbracht je nieuwe verse website te plaatsen. Je hebt aangegeven welke website je geplaatst zou willen hebben met het soort layout, dus hoe hij er uit gaat zien. Als de website geplaatst is kan je zelf de website vullen met teksten, foto’s en video’s. Vertel je verhaal op je website, zorg dat de bezoekers juist naar jou toe moeten komen omdat jij iets hebt wat zij graag willen hebben. Dit kan gaan om, als je een restaurant hebt, de goede kwaliteit van het eten. Maar het kan ook zijn als je een praktijk van iets hebt waarin jij juist gespecialiceerd bent. Wij zijn altijd bereid om hierin advies te geven of hulp te bieden. Ook is het mogelijk dat wij de content van je site, de teksten en meer van je site beheren en onderhouden tegen een kleine vergoeding.

Emailadressen

Bij het plaatsen van de website op de hosting kunnen ook verschillende email-adressen worden aangemaakt. Zoals bijvoorbeeld: info@naamwebsite.nl / contact@naamwebsite.nl en meer. Over het algemeen is het mogelijk vijf extra email-adressen per website aan te maken. Deze POP of IMAP email kun je gewoon thuis ontvangen via je reguliere email programma.

verschillende emailadressen op je betaalbare hosting

Prijzen

We hebben een prijs van €149 als standaard gesteld. Deze standaard zal inhouden dat er voor deze prijs een website afgeleverd zal worden in overleg. Als je wat extra's wil hebben op de website, dan maken we daar samen afspraken over, zodat er geen misverstanden achter zullen ontstaan.

Onderhoud Website

Het bijhouden, updaten van je website kan van belang zijn als je aanbiedingen, nieuwe teksten of informatie wil plaatsen. Nu staat je site online en zal je gevonden worden door je doelgroep.

Extra informatie en Service

Met de extra’s kunnen we je het nog een stukje aangenamer maken een website te hebben. Je hebt zelf niet zo veel tijd om je website bij te houden of alle benodigde teksten, video’s of foto’s te plaatsen dan zijn wij altijd bereid dit voor een klein bedrag te realiseren. De bedragen hiervoor worden altijd van te voren afgesproken zodat er geen verassingen achteraf zullen ontstaan. We garanderen dat de prijzen zeker aantrekkelijke prijzen zijn. We bespreken samen hoe en waar de content kan worden geplaatst, dus natuurlijk helemaal naar je eigen keuze. Je kan de files aanleveren in word bestanden of een ander soort tekstfile.

Backup maken van je website: Belangrijk is dat er regelmatig een backup (copy) moet worden gemaakt van je website. Zodat als er iets mis gaat bij de provider of door een ander foutje je altijd een backup hebt van je website die terug gezet kan worden. Zodat de continuïteit gewaarborgd zal worden.

Content: Je wilt graag gevonden worden door de bezoekers die je voor ogen hebt, dan is het zeer belangrijk dat je site zoekmachine vriendelijk moet worden opgebouwd. Ze noemen dit SEO, dit staat voor Search Engine Optimization of in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie. Belangrijk in dit soort optimalisatie is dat het niet teveel benadrukt moet worden. Voor meer vragen hierover en hoe het correct toegepast kan worden zijn we altijd bereid hier advies in te geven.

Pagina’s: In principe is het mogelijk een onbeperkt aantal pagina’s aan te maken voor je website. Tip hiervoor is wel probeer het zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Hosting en Domeinregistratie: Het registreren van een domein, je naam van de website registreren en het leveren van de hosting staan buiten de kosten van de website. Deze diensten worden door derden geleverd en zal direct door worden berekend aan de klant. Deze kosten moeten altijd vooraf worden betaald. De hosting en domeinregistratie is meestal voor 1 jaar. Een van de partners waar we mee werken is Neostrada.nl

Snel Online

In de regel is de site binnen 24 uur actief en ontvang je gegevens en uitleg hoe je kunt inloggen op je nieuwe website.

Nog meer….

Het is mogelijk om ook andere zaken uit te besteden aan ons. Zoals het ontwerpen van een Logo, bedenken van webteksten voor je nieuwe website en andere content die van belang zijn om gevonden te worden op het Internet. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer Informatie…

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via email of via het formulier, we zullen ten allen tijden reageren

getekende-computers